Király L. Norbi és rajongói oldala

 
 

 
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A portál szerkesztői

Az oldalt a rajongók szerkesztik.
Adminisztrátorok:

Andal: akun55@gmail.com
Cilike: cilike0722@gmail.com
Anikó: gpklnrk@freemail.hu
Captain: janeway73@gmail.com
Xfaktor:
xfaktorgportal@gmail.com, xfaktor@c2.hu

Köszönet a portálon illusztrációként használt fotók készítőinek:

Tnóri, Seneva, Silu, Fábián Gábor, Party ZOO, Divatikon, Streit Gábor Bora, KLN LFT, Kiss Laci


OLDALTÉRKÉP

 

 
Látogatottság
Indulás: 2010-09-04
 
Mystat számláló

Jelenleg  látogató jár EZEN az oldalon!

ingyen webstatisztika

 

 

Technikai segítség

 

Összegyűjtöttük az itt-ott fellelhető feltöltési tanácsokat, s itt most egy csokorban mutatjuk. Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, a gpklnrk@freemail.hu címen!
De mindenekelőtt a legfontosabb, a Portál térkép - ami alapján reméljük, könnyen eligazodsz a Portál elágazó útjain, akár aláereszkedhetsz a mélybe is, régi emlékek és élmények felidézéséhez.

 

PORTÁL TÉRKÉP:

A Porta-térkép

 

KÉP FELTÖLTÉSE

Először is regisztrálj egy fotó tárhelyen, ez lehet a:
www.photobucket.com, www.flickr.com, www.picasa.com
vagy bármilyen más fotó tárhely. A gépedről először töltsd fel ide a képe(i)det.
Ezek az oldalak felajánlanak a képhez egy elérési linket, azt másold ki: kattints a képedre jobb egérgombbal: Kép URL-jének másolása.

Itt, a Portálon nyiss egy új bejegyzést / hozzászólást, és kattints a kép beillesztő ikonra a bejegyzés fejlécében (kis tájkép, sárga napocskával). Egyszerre csak egy képet tudsz belinkelni. A megjelenő ablakban a legfelső sorban lévő sávba illeszd be a képed linkjét (CTRL+V). A link eleje http:// legyen, a vége .jpg, vagy .png.
Nagyon FONTOS: kattints át egy másik mezőbe az ablakon belül; ha jól csináltad, a jobb oldalon megjelenik a kép előnézete. Ha túl nagy a kép, a Szélesség mezőbe írd be azt, hogy 600, a Magassághoz nem kell írni semmit; ha a kis lakatocskát bezárod, ami a Szélesség és Magasság között van (ez teszi arányossá a képet). Végül OK-zd le. Itt csak egyenként lehet betenni a képeket. Ha több képet is szeretnél feltölteni, a kép beillesztése után érdemes az Enter gombot lenyomni, hogy a képek között legyen egy kis üres hely. A kép után tudsz szöveget is írni a hozzászólásban.

Ha a neten találsz egy képet, kattints a KÉPRE jobb gombbal, válaszd a Copy link location / Kép helyének másolása opciót, és a beillesztést ugyanúgy végezd, ahogy az előbb leírtuk. FONTOS, hogy
1. Ne a böngészőben látható linket másold be, hanem a képre kattints jobb gombbal,
2. A link tartalmazza a http:// kódot az elején, ha nincs ott, írd bele.
Kérlek, ha nem saját forrásból származó képet linkelsz be (tehát nem te készítetted, hanem valahonnan letöltötted), minden esetben adj meg forrást, tehát egy linket az eredeti weboldalhoz, vagy a kép készítőjéhez, vagy írd oda a kép készítőjének nevét. Jogi okai vannak, hogy meg kell adni a képek forrását, ha nem te készítetted.

 

VIDEÓ FELTÖLTÉSE

A youtube-on (vagy más, videómegosztó oldalon) a videó alatt találsz egy Embed / Beágyazás gombot, kattints rá, majd - ha van ilyen, pl. a youtube-on van -, akkor pipáld be a Régi kód beágyazása opciót. Megjelenik egy kód, erre kattints rá, másold ki (CTRL+C). Itt a fórumon az új hozzászólásban keresd meg a szerkesztőgombok között a Forráskód feliratút, kattints rá, majd illeszd be a kódot (CTRL+V). Ha még egyszer a Forráskód gombra kattintasz, tudsz szöveget is írni a videód mellé.
Ha nem boldogulsz ezzel, írd be a hozzászólásodba simán a videó linkjét, és kérj meg minket, hogy segítsünk azt beágyazni a hozzászólásba.

 

NETES CIKKEK FELTÖLTÉSE:

Netes cikkeket háromféle módon tölthetsz fel:

1. egyszerűen beírod a linket, mi pedig megszerkesztjük.

2. beírod a weboldal címét, aztán kettőspont, a cikk címe, aztán kerek zárójelben a cikk dátuma, aztán kijelölöd a cikk címét, rákattintasz a menüikonok második sorában kis láncos földgömbre. Pl.: borsonline.hu: Tetoválásfüggő lett Király L. Norbiból (márc. 11.). De azt is megteheted, hogy beírod a fentebb leírt módon, a végére teszed a linket és mi megcsináljuk az alálinkelést.

3. Dolgozhatsz Forráskód-ból is: rákattintasz a menüikonok közül a Forráskódra és bemásolod ezt:

<p> <a href="CIKK LINKJE" rel="nofollow" style="font-size: 12px;">OLDAL NEVE: <u>CIKK CÍME</u> (A CIKK DÁTUMA)</a></p>

És értelemszerűen átírod a nagybetűs részeket. Aztán leokézod.


Példa:
<p> <a href="www.borsonline.hu/20140311_tetovalasfuggo_lett_kiraly_l_norbibol" rel="nofollow" style="font-size: 12px;">borsonline.hu: <u>Tetoválásfüggő lett Király L. Norbiból</u> (márc. 11.)</a></p>

 

A TV-S, RÁDIÓS INTERJÚK FELTÖLTÉSE IS HÁROMFÉLE MÓDON LEHETSÉGES:

1. egyszerűen beírod a linket, mi pedig megszerkesztjük.

2. beírod a műsor címét, a csatorna nevét, a műsor dátumát, az interjú címét. Aztán kijelölöd az interjú címét, rákattintasz a menüikonok között a kis láncos földgömbre és a felnyíló ablakba beilleszted az interjú linkjét vagy beágyazod a szöveg alá a videót. De azt is megteheted, hogy beírod a szöveges részt a fentebb leírt módon, a végére teszed a linket, mi pedig megcsináljuk az alálinkelést.

3. Dolgozhatsz Forráskód-ból is: Rákattintasz a menüikonok közül a Forráskódra és bemásolod ezt:

<p> <a href="INTERJÚ LINKJE" rel="nofollow" target="_blank"> <span style="font-size:14px; font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">MŰSOR CÍME, TV-CSATORNA NEVE, MŰSOR DÁTUMA: <u>INTERJÚ CÍME</u></span> </a></p>

Aztán értelemszerűen átírod a műsor adatait és beteszed a linkjét.

Ami még fontos, hogy a TV-s és rádiós interjúk esetében legtöbbször a következő megoldást alkalmaztuk: ha (túlnyomórészt) szakmai témájú volt a riport, akkor beágyaztuk a videót, ha pedig Norbi magánéletéről szólt az interjú, akkor csak a linket tettük be kiegészítve a TV-műsor adataival.


Példa a beágyazott videóra:

Interaktív, Viva TV, 2011.10.13.: Király L. Norbi műsort vezet!

BEÁGYAZOTT VIDEÓ:

<p> <br /> <span style="font-size:14px; font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">Interaktív, Viva TV, 2011.10.13.:<br /> Király L. Norbi műsort vezet! </span><br /></p><p> <embed bgcolor="#000000" flashvars="configParams=vl%3Dfr" height="400" quality="high" src="http://media.mtvnservices.com/mgid:hcx:content:vivatv.hu:4205fcc8-460a-457d-ab0b-683a27eb560a" type="application/x-shockwave-flash" width="475" wmode="transparent"></embed></p><p> &nbsp;</p>
 

Példa az alálinkelésre:

Korzó, Kapos TV, 2012.02.10.: Király L. Norbi: "Nem is gondolkozom azon, hogy világsztár legyek"

<p> <a href="http://kapos.hu/hirek/kis_szines/2012-02-12/kiraly_l_norbi_nem_is_gondolkozom_azon_hogy_vilagsztar_legyek.html" rel="nofollow" target="_blank"><span style="font-size:14px; font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">Korzó, Kapos TV, 2012.02.10.: <u>Király L. Norbi: "Nem is gondolkozom azon, hogy világsztár legyek"</u></span></a></p>

 

 
Király L. Norbi blogja
Friss bejegyzések
2014.06.02. 13:10
2014.05.07. 22:17
Friss hozzászólások
 
Koncertek, egyéb események
2017. Július
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Szólánc :-)
Ez ÚJRA a NORBI SZÓLÁNC (a megadott szó utolsó betűjével kell írni a következőt).
 
Az oldal támogatói

Legújabb kreditfeltöltő Támogatóink:

Seneva
Desiree
Nyerges
Akela
VargánéZsuzsa
Nene
Zsóka
Tubimami

 

Újabb kreditfeltöltő Támogatóink:

Silu, Nyerges, Rafael
Rya, Seneva, VargánéZsuzsa
Cserzsóka51, Vandavivi, Timi76
Szelen, LadyDiana, TNori89
Bogi, Anikó, Desiree
Margaréta, Tubimami, Andal
Dondenene, Tubibabi, BZsuzsi
Tücsike

Korábbi Támogatóink:

Csillag, Stella, Makifej
Niki1215, Marcsi65, Baranyfelhobodorito
Telaviv, Varganezsuzsa, Nyerges
NETboszi, Silu, Akela51
Timi76, EzjuLájkit, Seneva
Rannien, Rocknagyi70, Nebraska
Emy

 

Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is H&#245;s! H&#245;sregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik&#8230;    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony