Király L. Norbi és rajongói oldala

 
 

 




























 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A portál szerkesztői

Az oldalt a rajongók szerkesztik.
Adminisztrátorok:

Andal: akun55@gmail.com
Cilike: cilike0722@gmail.com
Anikó: gpklnrk@freemail.hu
Captain: janeway73@gmail.com
Xfaktor:
xfaktorgportal@gmail.com, xfaktor@c2.hu

Köszönet a portálon illusztrációként használt fotók készítőinek:

Tnóri, Seneva, Silu, Fábián Gábor, Party ZOO, Divatikon, Streit Gábor Bora, KLN LFT, Kiss Laci


OLDALTÉRKÉP

 

 
Látogatottság
Indulás: 2010-09-04
 
Mystat számláló

Jelenleg  látogató jár EZEN az oldalon!

ingyen webstatisztika

 
Közkívánatra: Fórum!
Fórumok : Wooooow, ez Király! : Norbilandia konyhája Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
varganezsuzsa

2011.10.02. 13:52 -

Kedves Barátaim!


Ez a Portál amolyan otthon. Minden megtalálható itt. A videó felvételeken újra és újra láthatjuk
Norbi fellépéseit. A koncert élménybeszámolókat azok is szívesen olvashatják akik csak így lehetnek
ott egy egy fellépésen. A friss hírekben naprakész információhoz jutunk Norbival kapcsolatban.
Olvasgathatunk verseket, vicces zanzákat, különleges Haiku verseket. Az eszperente sarok is jó
szórakozást nyújt alkotónak és olvasónak egyaránt. Gyönyörködhetünk a szebbnél szebb fotókban,
amit szintén a portál lakói készítenek.

De egyvalami még hiányzik a portál "háztartásából".
Mégpedig a konyha.

Nem is olyan elhanyagolható dolog az evés. Olyan sokféle emberek gyűltünk itt össze.
A testet is kellene táplálni! Mi rajongók az Ország legkülönbözőbb pontjain lakunk, sőt vannak
közöttünk, akik a határainkon túl élnek. Érdekes emberek, érdekes szokásokkal és különleges
egyedi tájegységükre jellemző ételeikkel.
Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy gyűjtsük össze egy csokorba a kedvenc ételeinket.
Ismertessük meg egymást, saját ételeinkkel, ízeinkkel és ötleteinkkel. Biztosan nagyon érdekes
és különböző ételek kerülhetnek terítékre a Portál asztalán.

Norbiról tudjuk, hogy kedvenc ételei közé tartozik a Pipi és Gyöngytyúk húsleves főtt hússal.
A csirke és pulykamell filé rántva is jöhet minden mennyiségben.Kedvenc körete a burgonya.
Püré, sült, zelleres és még sok más formában. A sült karaj is élen jár. A francia saláta is jöhet.
A nyuszipörköltet kifejezetten kéri. A süteményben  nem válogat, viszont tévedésben voltunk eddig,
mert úgy tudtuk, az almás pite a kedvence. Nem! Mindenféle kevert gyümölcsös tésztát szeret, kivéve
az almás pitét. Vesztésre áll a pogácsa is! De egy jó kis hazai krémest se dobna hozzánk!

Arra gondoltam, hogy főzzünk mindenféle finomságot Norbi és egymás kedvére! Miután Ő is szeret
a konyhában tevékenykedni, ha ideje engedi, talán ízleni fog a mi főztünk is.

Ezennel megterítem az  asztalt és elsőként Norbi  egyik kedvencét tálalom fel!

Jó étvágyat, jó főzést és jó kedvet kívánok !

Szeretettel: Zsuzsa

[221-202] [201-182] [181-162] [161-142] [141-122] [121-102] [101-82] [81-62] [61-42] [41-22] [21-2] [1-1]

varganezsuzsa Előzmény | 2012.04.14. 13:22 - #163

Tunéziai hangulatba kerültünk!

Bárhol a Világban járunk, mindig igyekszünk a helyi érdekességeket, gasztronómiai nevezetességeket felkutatni!  Így volt ez Tunéziában is. Egy sétánk során olyan helyi "kifőzdére" akadtunk, ahol sok meglepetés ért bennünket. Kezdve azon, hogy a helyi közönség természetesnek vette, hogy kézzel egyen és az ajtónál lévő csapnál kezet mosson. Mi beültünk, mert a kiváncsiság nagy úr és kértünk a helyi specialitásból, aminek a neve BRIK. Ez egy amolyan önkiszolgáló féle büfé volt és amit kívántunk azt tették bele a tésztába! Már önmagában is érdekes volt. Kértünk ezt, azt és a végén bele ütöttek egy nyers tojást, össze hajtották, villával lenyomkodták és mehetett a a forró olajba kisütni!
Ami számunkra érdekes volt, hogy csak vártunk és vártunk, mert nem volt evő eszköz amivel megegyük! Látva, hogy ott tétlenkedünk, kapcsoltak és hoztak kést, villát. Jót nevettünk ezen!
Azóta számtalan receptet láttam már az interneten, de egyik sem hasonlított az eredetihez, amit ott ettünk!
Véletlenül, a tortilla receptre akadtam és rájöttem, hogy ez hasonlít leginkább arra, amit ott ettünk. Tudjátok, nagy rétes "profi" vagyok, de a közzé tett receptek mind rétes tésztát írnak. Ez amit ott ettünk meg se közelítette a rétes tésztát. Mert roppanós és egészen más állagú volt. Tortilla recept egyértelműen.
Na, ma volt a napja, hogy ezt megcsináljam! A férjem Lacika és a magam örömére, és már ismerhettek annyira, hogy virtusból!
Istenien sikerült és csak jelenthetnek a tunéziaiak nekem!
Remélem Ti is kedvet kaptok és kipróbáljátok! Igazi "villás" reggeli. Ezután, már csak vacsorát kell főzni, mert olyan laktató!

A tészta receptje:
Tészta: 15 dkg. kukorica liszt, 15 dkg sima liszt (hogy ne legyen törékeny a tészta), 4 ek. olaj, 2 dl. langyos víz, fél csomag sütőpor, és egy tk. só. Az alkotó elemeket összegyúrjuk és fél órát pihentetjük.
Töltelék:
Közben a többi bele való (töltelék) alkotó részt:a csirke mellet, a cukkinit, a paprikát a hagymát a sót, borsot, köményt összepároljuk és a tíz részre osztott tésztából egy kinyújtott részbe beleteszünk egy adagot. Egy nyers tojást beleütünk és sajtot helyezünk a tetejére és össze hajtva, villával lenyomkodva a széleket forró olajban kisütjük.
Most mondjam azt, hogy Isteni? nem mondom! Kóstoljátok meg!
A többi lapot serpenyőben kisütve (zsiradék nélkül, mint a palacsintát) akár lefagyasztva torlilla alapnak is felhasználhatjuk adott esetben!

Ha azt mondom finom volt, nem mondtam sokat. Felidézte a tunéziai élményeinket.

 

 


Desiree Előzmény | 2012.04.10. 21:19 - #162

Húsvét reggel a konyhában. :)

 

Csirke torta

Húsvét hétfőre ezt ötöltem ki. Mint sokat próbált háziasszony 5 hasonló receptből kreáltam. :)

A sütőformát kibéleltem bacon-nal úgy, hogy túllógjon a sütőformán. A csirkemell szeleteket sóztam, borsoztam, megszórtam pici őrölt szerecsendióval, és mint amikor panírozunk lisztbe és tojásba megforgattam. Leraktam a szalonnára. Reszeltem rá sajtot, és pici tejfölt pöttyöztem rá. Majd újra a csirkeszeletek, sajt, tejföl. A végén a lelógó bacont ráhajtottam a tetejére. Kb. 50 percig sütöttem. A kritikusoknak (gyerekek) nagyon ízlett.
 
 
Jó étvágyat!
 

Zsóka Előzmény | 2012.04.10. 20:49 - #161

Zsuzsa!

Veszedelmes képeket töltesz fel! Elindul a pavlovi reflex....

Nem csodálom ha elfáradtál. És hol van a kacsa???!!!  Írtad hogy pucolod......

Na az milyen lehetett.... a kacsa az csodás tud lenni


varganezsuzsa Előzmény | 2012.04.09. 15:24 - #160

Brokkoli krémleves:

A brokkoli rózsáit külön egy kis szódabikarbónás, sós vízben megfőzöm, hogy a szép zöld színét megtartsa.
A többi részeit egy kevés burgonyával jó puhára főzöm, botmixerrel összetöröm és a végén egy tojással és főző tejszínnel összehabarom. A tetejére halmozom a szép zöld brokkoli rózsákat és vajazott, fokhagymázott pirított kiflikarikákat adok hozzá.

Leveles tésztába göngyölt szűzérmék:

A szűzérméket minden oldalán hirtelen, forró olajon megpirítom.
Közben elkészítem a töltelékeket: Egy jó nagy fej vöröshagymát, egy doboz konzervgombát, (vagy leforrázott friss gombát) meg két szelet sonkát, sót, borsot a botmixerrel péppé zúzom.
Bacon szalonna szeleteket leterítve (igazodva a szűzérme méretéhez) megkenjük az előző töltelékkel és ráhelyezzük a kihűlt sült húst. Összegöngyöljük és egy éjszakára a hűtőben állni hagyjuk, hogy összedermedjen.
Másnap egy kiterített leveles tésztába belegörgetjük (fólia nélkül) :)  Az illesztésnél tojással megkenjük, hogy összeragadjon. A leeső darabokból levélkéket is formázhatunk a tetejére. Az egészet tojással megkenjük és nem túl forró sütőben addig sütjük, amíg a tészta szép piros lesz.
Szeletelés előtt egy kicsit érdemes állni hagyni. Burgonya pürével és savanyúsággal tálaljuk tetszés szerint.

Sós tekercs:

Már unalmas a pogácsa. Itt egy új íz.

Egy kedves barátnőm édesanyja küldött kóstolót és nekem nagyon ízlett, ezért megosztom Veletek.

Tészta: 80 dkg. liszt, 1 dl. tej, 1.5 dl. olaj, 1 csomag élesztő.
Dagasztás után a tésztát négy cipóra osztjuk és pihentetjük. Egyenként téglalap alakúra nyújtjuk és a következő töltelékkel kenjük meg.

Töltelék: 1 Ráma margarin, 1 ek. só,1 tojás sárgája, friss kapor apróra vagdalva.. (vagy a mélyhűtőből elővett, amit a szorgos háziasszony ősszel gondosan eltett) :) Az alkotórészeket alaposan összekeverjük.

A kinyújtott tésztát megkenjük és az aprított kaporral megszórjuk. Mint a beiglit feltekerjük és háromszög alakúra fölvagdalva, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Nem túl gyorsan sütjük szép pirosra.
 

 


varganezsuzsa Előzmény | 2012.04.09. 11:48 - #159

Húsvét reggelén:

Egy kedves húsvéti üdvözletet kaptam egy barátnőmtől, amit most megosztok Veletek:

A nagy szavak nem érnek semmit,
Elszállnak, mint az őszi szél,
De a szeretet, ha tiszta szívből fakad,
Elkíséri az embert, amíg él!
                         ( József Attila )

 

Természetesen már megszokhattátok, hogy én sok mindent nem úgy készítek el, mint ahogy az a Nagy Könyvben meg van írva.
Így vagyok a húsvéti sonkával is. Nyers és nem pácolt füstölt tarját szoktam vásárolni, amit nem főzök, hanem a sütőben sütök. Egy dl. fehérbort (ízlés szerinti) szoktam alá önteni és még egy kevéske vizet. A tarját megszórom vegyes (szines) borssal és fólia alatt párolom. Ha már majdnem kész, akkor mellé rakom a tojásokat és ezeket is a tarja levében még a sütőben párolom. Sokkal  másabb íze van, miután nem fő ki a vízben az aromája. Ha felvágom, gyöngyöző, lédús ízletes sonka az eredmény.
Csak ajánlani tudom!

 

 


Desiree Előzmény | 2012.04.02. 21:45 - #158

Megint csak csorog a nyálam! Nagyon guszták! 


varganezsuzsa Előzmény | 2012.04.01. 11:53 - #157

Könnyű tavaszi reggeli

Ma már nem strapáltam magam agyon. Talán a Frászon láttam ezt a reggeli ötletet. Két perc és kész. De nagyon mutatós és miután szép, jobb kedvvel  eszi az ember!

 


varganezsuzsa Előzmény | 2012.03.31. 22:54 - #156

Kubai csirke szárny:

A húst a szója, illetve a balzsam ecettel, konyakkal olíva olajjal és piros arannyal összekeverjük és állni hagyjuk! Utána gomba, sárgarépa és hagyma keverékkel össze keverjük és vékony karikára vagdalt burgonyával a sütőben puhára pároljuk.
Isteni íze lesz és gyorsan, kevés munkával elkészíthető.

 

 


varganezsuzsa Előzmény | 2012.03.31. 14:47 - #155

Füstölt hal reggelire:

Végy két halat, lehet bármi, vagy keszeg, vagy amúr szelet, vagy bármi.
Jelen esetben mi két pisztrángot vettünk "górcső" alá! Vagyis azt füstöltük meg, amit a barátainktól kapott füstölővel füstöltünk meg először életünkben!

A hozzákészülődés abból telt, hogy a horgász boltban vettünk vegyes, kemény fából készült forgácsot, amit használhatunk füstölés gyanánt. (tölgy, bükk és éger fából készült forgács)
Kiderült, bennünket is meglepve, hogy kapható fűszeres és nem fűszerezett kemény fából készült forgács. Már csak az volt a kérdés, hogy mi akarjuk e eldönteni a fűszerezést, vagy hagyjuk a tapasztaltabbakra.
Hagyatkoztunk a tapasztalatokra. !!!!!!!!!!!!!
Szóval:
Előző este a két pisztrángot sóval, borssal és mustárral befűszereztem és állni hagytam egy éjszakán át. Másnap jól lecsurgatva az előkészített, a képeken is látott módon a halakat a láng fölött a lezárt füstölőben 20-25 perc alatt készre füstöltük.
Isteni illatokat éreztünk közben és mi nem készítettünk hozzá külön vegyes salátát, hanem az eltett csalamádét ettük hozzá friss kenyérrel. Így is Isteni volt, mert a sajt, amit hozzá füstöltünk, az is nagyon meg adta az ízét és aromáját. De ha nem tettünk volna hozzá sajtot, akkor is nagyon fenséges lett volna!
Isteni reggeli volt ez !!!!!!!!!!!!!!!!! Próbáljátok ki Ti is, ha tehetitek!
Csak mellesleg jegyzem meg, hogy így bármit füstölhetünk. Sajtot, húst, kolbászt, halat, vadat s mi jó falat! " Mi szem szájnak ingere!" :)))))))))))))))))))))))))))))))))

 

 


nene Előzmény | 2012.03.30. 20:59 - #154

Szeretnélek benneteket buzdítani!! Tessék hozni receptet a konyhára.Éhen hal a banda,na meg Norbi,a látogatókról nem is beszélve.!!


Desiree Előzmény | 2012.03.11. 11:19 - #153

Nahát, mik történtek itt! Csak ámulok!  Érdemes Zsuzsa barátjának lenni! 

Nene kozák sapkája is nagyon jól néz ki! Egyszerű, amit nagyon értékelek! 


nene Előzmény | 2012.03.10. 18:54 - #152

Kozák sapka! 

 

8 tojás sárgáját 40 dkg cukorral habosra keverünk, + 8 ek. langyos vizet, 25 dkg lisztet, 1 sütőport, 2 ek. kakaót összedolgozzuk, majd a 8 tojás  jól felvert habját, ebből piskótát sütünk. Az eredeti recept pogácsaszaggatóval kiszúrást ír, de úgy sok a "hulladék" tészta, így mi kockákra szeljük, majd a kockákat félbevágjuk. Minden egyes kocka közepét és a négy oldalát megkenjük a következő krémmel:

  
   5 dl tej,4 ek liszt, 2 tojás sárgáját felfőzzük jó sűrűre, ha kihűlt, hozzáadjuk a 25 dkg Rama + 25 dkg cukor + 1 vaniliás cukor + egy kis rum/vagy aroma/ keverékét. A kettőt jól összedolgozzuk.
 
  A kockák tetejére a mázat én így készítem: 2 kanál cukor, 2 kanál tej, 2 kanál kakaó, összefőzöm, és ha langyosra hűlt, egy diónyi Rámát dobok bele.
  Természetesen mindenki csinálhatja a saját megszokott csokiját a tetejére! :)
  Kókuszba hempergetjük a krémes oldalakat!!
 
 
 
 

varganezsuzsa Előzmény | 2012.03.10. 11:30 - #151

Egy vacsora a barátainkkal! 

Meg kell mondjam ha barátaink jönnek hozzánk vacsorázni, akkor lázasan készülök, ugyanis Ők profi szakácsok.Ki kell találnom valamit amivel valami újat tudok nyújtani. Most az előétel volt a meglepetés. Nenének köszönhetően a Lala kiflijének receptjét egy kicsit megváltoztatva kreáltam.
Ugyanúgy csináltam kifliket is, csak én simán sózott olvasztott vajjal kentem meg és három lapot pedig paradicsomos olvasztott vajjal és friss oregánóval ízesítettem. A három kinyújtott lapot megkenve egymás tetejére, egy poharat a közepére téve és körbe felvagdaltam. A csíkokat megcsavartam és így sütöttem ki. Ezt a formát valahol láttam már de nem tudom, hogy ilyen volt e a tésztája és az ízesítése, mert csak a formára emlékeztem.
Szóval.


Előétel: Lala kifli receptalapból sugárzó Napocska. A napocska sugarait tépkedtük le és falatoztunk.


Főételek: 1. Zöldséges csirkemell csíkok, sajtszósszal, spagettivel.
                  A zöldségeket ( sárgarépa, cukkini, Kalifornia paprika, zöldpaprika, vöröshagyma, brokkoli ) egyenletes egyforma darabokra feldarabolom és a csirke mell csíkokat előzőleg hirtelen forró kevés olajon megkapatom. Kiszedve a húsokat a visszamaradt zsiradékon a hagymát előbb megüvegesítem, majd az összes zöldséget együtt egy kicsit előpárolom. Hozzákeverem a húsokat és készre párolom. Közben egy tasak  Knorr sajtszószt felforralva az egészre ráöntöm. A kifőtt spagettire halmozom.

              2. Fokhagymás csirkecombok sült burgonyával.
                 A combokat alaposan besózom és jó sok fokhagymával először párolom, majd megpirítom a tetejét. A burgonyát durvára aprítva előfőzöm.
                 Alaposan leszűrve, kevés forró olajon rázogatva szép pirosra sütöm. Azért kell rázogatni és nem kavargatni, hogy ne törjön, de minden oldala egyenletesen szépen süljön.
 
               3. Tojássaláta.
                   3-4 db. főtt tojás, egy jó nagy fej hagyma, 1 db. alma  majonéz, só, mustár, 1 pohár tejföl.
                  Minden alkotórészt egyenletesre aprítva a mártáshoz keverve , a hűtőben lehűtve.

               4. Rántott csirkeszárnyak rizzsel. Ehhez nem fűzök útmutatást.

Desszertnek mentás ananászt Lime-al kínáltam. (de sajnos el felejtettem lefotózni.! )
Az elkészítése nagyon egyszerű: Egy ananász megtisztítunk és apró falatkákra feldaraboljuk. Mozsárban kristálycukrot a menta levelekkel össze morzsolunk és Lime levével meglocsoljuk. Középre helyezve, minden vendég kezébe adva egy kis szurkát, lehet csemegézni, de egyenként kelyhekben is tálalható.

Kellemes, vidám este volt! Senki nem maradt éhes!

Válaszolva Zsóka kérdésére, hogy miért Lala kifli a neve? Nem tudom, de talán azért mert közben az ember dudozászik, fütyürészik.

 


Zsóka Előzmény | 2012.03.09. 16:32 - #150

A Lala kiflit egszer ki fogom próbálni! Nagyon izletes lehet. És jól néz ki!

Az meg érdekelne, hogy miért Lala ?


nene Előzmény | 2012.03.05. 17:28 - #149

LALA KIFLI 
 
 Hozzá valók: 70 dkg liszt,2 tojás,1 kefir /kicsi/,1 dl étolaj,.2 ek. cukor,só. 2 dl tejben 1 kockacukorral 5 dkg élesztő.
 
 Dagasztjuk,kelesztjük. 8 cipóra osztjuk.
 
 Krém: 20 dkg lágy Ráma, 1 csapott evőkanál / nem elírás/ só, ezt jó habosra keverjük.
 
A cipókat kinyújtjuk egyenként pizza formájúra, a krémet elnegyedeljük, és az egynegyed résszel megkenünk egy lapot, ezt egy másik lappal befedjük. Ezt ismételjük. Tehát négy dupla tányért kapunk. Ezeket nyolc cikkecskére daraboljuk, és kifli formára tekerjük. Kikent sütőlemezre tesszük, megkenjük tojással, szórunk rá sajtot, szezámot, köményt, ki mit szeret.
Ma nálunk a töltelékbe pizzakrém ment, így is nagyon finom /a vajhoz adva/. Az elején teljes lángon sütöm, majd mikor feljött akkor visszaveszem a hőfokot. Könnyű ,finom, és mégis ropogós kiflik lesznek belőle. Volt idő, mikor hetente 3x kellett sütnöm. :)
 
 

AndalAdmin Előzmény | 2012.03.01. 23:26 - #148

Hát, Zsóka, #146. hozzászólásod felért egy csúcsatom zanzával 

hangosan vihogtam...


Desiree Előzmény | 2012.03.01. 09:59 - #147

"Kereket oldani" ???? Miért, még élnek???   Zsóóókaaa!

Minden út a konyhába vezet, még akkor is ha nevetni akarok?!


Zsóka Előzmény | 2012.02.29. 19:23 - #146

A téma kicsit sikamlós

Biztosan ehető, bár az egyik mintha kereket akarna oldani ott a tányér szélén....

Azt is megettétek a végén?


Desiree Előzmény | 2012.02.29. 15:42 - #145

Úgy látom ehhez még senki nem mert hozzászólni! Pedig nagyon érdekesen néz ki.

És biztosan ehető is! Köszi Zsuzsa!

 


varganezsuzsa Előzmény | 2012.02.28. 08:42 - #144

Bébi Angolna saláta garnéla rákkal

Az angolnákat, rákokat, lobogó enyhén sós vízben egy kiicsit előfőzöm. Leszűrve karikára vágott hagymát, snidlinget, párolt sárgarépát egy kis cukorral, citromlével pici sóval fűszerezem és összekeverem a leszűrt tengeri herkentyűkkel. Természetesen bármilyen zöldséget keverhetek hozzá tetszést szerint.
Egy kis olíva olívaolajjal meglocsolom és máris kész a könnyű vacsora, vagy reggeli.
Pirítóssal tálalom.


[221-202] [201-182] [181-162] [161-142] [141-122] [121-102] [101-82] [81-62] [61-42] [41-22] [21-2] [1-1]

 
Király L. Norbi blogja
Friss bejegyzések
2014.06.02. 13:10
2014.05.07. 22:17
Friss hozzászólások
 
Koncertek, egyéb események
2024. November
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 

 

Az oldal támogatói

Legújabb kreditfeltöltő Támogatóink:

Seneva
Desiree
Nyerges
Akela
VargánéZsuzsa
Nene
Zsóka
Tubimami

 

Újabb kreditfeltöltő Támogatóink:

Silu, Nyerges, Rafael
Rya, Seneva, VargánéZsuzsa
Cserzsóka51, Vandavivi, Timi76
Szelen, LadyDiana, TNori89
Bogi, Anikó, Desiree
Margaréta, Tubimami, Andal
Dondenene, Tubibabi, BZsuzsi
Tücsike

Korábbi Támogatóink:

Csillag, Stella, Makifej
Niki1215, Marcsi65, Baranyfelhobodorito
Telaviv, Varganezsuzsa, Nyerges
NETboszi, Silu, Akela51
Timi76, EzjuLájkit, Seneva
Rannien, Rocknagyi70, Nebraska
Emy

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?